March 4, 2024

Femei din sport

Sportive

Cele mai spectaculoase fotografii din lumea sportului feminin în 2013

Marion Bartoli
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth 

Reacția de bucurie a tenismenei, Marion Bartoli după ce a învins-o pe Kirsten Flipkens în semifinale la Wimbledon. (4 iulie)

Adelina Sotnikova
Foto: AP/Francois Mori

Adelina Sotnikova evoluează în programul scurt din cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic din London, Canada. (17 martie)

Iulia Efimova
Foto: APDavid J. Phillip

Iulia Efimova înoată în proba de 200 de metri bras, care i-a adus medalia de aur la Campionatul Mondial din Barcelona. (2 august 2013)

Noemi Batki
Foto: Alexander Hassenstein 

Evoluția săriturii a Noemiei Batki din Italia în proba de la 10 m din preliminariile Campionatului Mondial din Barcelona. (24 iulie)

Isabel Van Buynder
Foto: Alexander Hassenstein 

Belgianca Isabel Van Buynder zboară pe panta din ultima etapă a Cupei Mondiale de ski alpin din Schladming, Austria. (10 februarie)

Gemma Gracey-Davidson and Nozic
Foto: Alan Crowhurst 

Gemma Gracey-Davidson, împreună cu calul său Nozic, depășesc ultimul obstacol al cursei din Sunbury, Anglia. (8 februarie)

Danica Patrick
Foto: Fred Vuich 

Danica Patrick își salută fanii înaintea cursei de 500 de mile de la Daytona. Plecând din pole position și finisând a 8-a legendara cursă de NASCAR, Danica a scris istorie, având cea mai bună clasare feminină din toate timpurile la Daytona 500. (24 februarie)

Diana Nyad
Foto: AP/Andy Newman

Diana Nyad înoată pe ultimii kilometri din strâmtoarea Florida, dintre Cuba și SUA. Femeia în vârstă de 40 de ani a devenit prima persoană care a reușit să traverseze în înot distanța dintre Cuba și Florida, fără protecția unei cuști antirechini. Diana Nyad a parcurs 165 kilmetri în 52 de ore, 54 minute și 18 secunde, fără oprire. (2 septembrie)

Huang Xuechen
Foto: AP/David J. Phillip

Chinezoaica Huang Xuechen evoluează în finala probei de înot sincron solo tehnic din cadrul Campionatului Mondial din Barcelona. (24 iulie)

Connecticut
Foto: AP/Dave Martin 

Baschetbalistele de la Connecticut sărbătoresc cu antrenorul lor, Geno Auriemma, meciul câștigat în fața echipei din Louisville, 93-69, din liga feminină de baschet a Statelor Unite.

Rikke Moller
Foto: Al Bello 

Rikke Moller Pederson din Danemarca concurează în finala probei de 200 m bras la Campionatul Mondial din Barcelona. (2 august)

Serena Williams
Foto: AP/David Vincent

Reacția de fericire a Serenei Williams după câștigarea celui de-al 16-lea a trofeu de Mare Șlem, Roland Garros, în fața Mariei Șarapova, cu 6-4, 6-4. (8 iunie)

Alysia Johnson Montano
Foto: Ian Walton

Atleta din Statele Unite, Alysia Johnson Montano, plânge după ce a căzut la finalul cursei feminine de 800 m, din cadrul Campionatului Mondial de Atletism de la Moscova. (18 august)

Carolina Kostner
Foto: AFP/Brendan Smialowski

Italianca Carolina Kostner încearcă să oprească sângerarea nazală în timp evoluției de la ultima probă a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic din London, Canada. (16 martie)

Caroline Wozniacki
Foto: Scott Barbour

Carolina Wozniacki joacă pe un teren de tenis cu oglinzi în Australia, inovat de o companie de articole sportive. (13 ianuarie)

Carbonell Ballestero
Foto: Getty Images  

Carbonell Ballestero din Spania concurează în finala probei de înot sincron solo liber din cadrul Campionatului Mondial din Barcelona, care i-a adus medalia de bronz. (24 iulie)

Anastasia Pavliucencova
Foto: AP/Gerald Herbert

Umbra Anastasiei Pavliucencova în timp ce servește în semifinalele Openului din Portugalia împotriva Rominei Oprandi. (3 mai)

Stanford
Foto: AP/Stephen Haas

Jucătoarele echipei de tenis Stanford aruncă cu apă în antrenoarea lor, Lele Forood, în timp ce aceasta dădea un interviu unui post de televiziune. (21 mai)

Baylor Brittney Griner
Foto: AP/Sue Ogrocki

Baschetbalista Baylor Brittney Griner gesticulează în timpul conferinței de presă înaintea debutului la turneul de baschet feminin din Oklahoma. (30 martie)

Danemarca
Foto: AP/Roman Koksarov

Trăirile echipei feminine de curling a Suediei în timpul Campionatului Mondial din Riga. (24 martie)

Ronda Rousey
Foto: AP/Jae C. Hong

Ronda Rousey o blochează pe Liz Carmouche în prima luptă de arte marțiale mixte între fete din UFC. (23 februarie)

Nadine Browne
Foto: Matt King

Nadine Browne îi dă un croșeu de dreapta lui Lauryn Eagle în lupta pentru titlul la categoria ușoară din Australia. (30 ianuarie)

US Open
Foto: Al Bello

O privire de ansamblu la meciul din sferturile US Open-ului, între Victoria Azarenka și Daniela Hantuchova. (4 septembrie)

Emma Lunn
Foto: AP/Virginia Mayo

Irlandeza Emma Lunn evoluează la exercițiul de la bârnă în timpul sesiunilor de calificare la Campionatul Mondial de gimnastică artistică din Anvers, Belgia. (2 octombrie)

US Open
Foto: AP/David Goldman

Un spectator stă la adăpostul din casa scărilor în timpul unei ploi de la un meci al US Open-ului (28 august)

Pittsburgh Steelers v Green Bay Packers
Foto: Wesley Hitt

O fană a echipei de fotbal american, Green Bay Packers dansează în timp ce ninge pe stadionul Lambeau, într-un meci câștigat împotriva celor de la Pittsburgh Steelers. (22 decembrie)

Green Bay Packers vs Dallas Cowboys
Foto: Tom Penington

Echipa de majorete e echipei Dallas Cowboys dansează în pauza meciului cu Green Bay Packers. (15 decembrie) 

Lindsey Vonn
Foto: Giampiero Sposito

Lindsey Vonn zboară prin munții din Italia.

Alabama
Foto: Chris Keane

Fericirea majoretelelor echipei de fotbal american Alabama, după ce au reușit a doua oară consecutiv să câștige în finala campionatului național BCS. (7 ianuarie)

Daria Klișina
Foto: Phil Noble

Atleta din Rusia, Daria Klișina concurează la sărituri în lungime la Campionatele Europene de Atletism din Suedia. (2 martie)

Carolina de Sud
Foto: Kim Foster-Tobin

Majoretele echipei South Carolina dansează inaintea meciului cu Mississippi State de pe stadionul Williams-Brice. (2 noiembrie)

Tiera Stephen fouls Mia Nickson
Foto: AP/Andy Manis

Baschetbalista echipei Wisconsin, Tiera Stephen o faultează pe Mia Nickson în timpul meciului împotriva echipei Penn State din NCAA. (31 ianuarie)

Cabriana Capers
Foto: AP/John Bazemore

Baschetbalista echipei Auburn, Cabrina Capers, s-a prăbușit peste masa de scor, reușind să păstreze mingea pe terenul de joc în meciul contra echipei LSU Tigers. (7 martie)